Nuffnang Ads

Sunday, 27 November 2011

Lama dah kot aku tunggu saat-saat nak ke Korea.Peluang hanya sekali kot.RM 500 untuk 6 hari di Korea.Berbaloi sesangat.Makan,minum, penginapan,tambang flight, transport. Semua termasuk dalam RM 500. The rest of ...UMT yang sponsor la kan.
Kitorang gerak dari UMT Isnin malam 6 November. Sempat la raya sekejap belah siang tu. Sampai LCCT lebih kurang 10 pagi. banyak sangat stop.Lama pulak tu.

solat dan breakfast at Genting Sempah
Muka tak mandi tunggu check in

Sunday, 20 November 2011

Gara-gara sijil PNB

Dalam kelas tadi, handphone aku vibrate.Maklum lah dalam kelas mesti la kena silent mode kan.Aku tak angkt.sebab aku tak suka angkat fon dalam kelas.After class,aku miscol balik number yang kol aku tadi.No respon.

Baru je kejap tadi.Number tadi col aku.Aku angkat.Suara laki then sebut nama penuh aku.Terkesima.ingat audit firm yang col aku.Terkejut yang tak dibuat-buat.Rupa-rupanya Lecturer aku yang col.Huhu.Tergagap-gagap cakap.Tunggang -langgang ayat tak tersusun.Tak expect beliau nak col .

Actually, citer ni bermula masa aku dengan member aku nak ambik sijil PNB kat bilik beliau.Tapi beliau suruh kitorang tunggu kejap sebab beliau nak pergi bilik wife beliau kot. Lame la pulak.So, kitorang pergi la makan dulu.Kira tak jadi la nak jumpa beliau.Lagipon hujan ,malas la nak redah.

Persoalannya aku kena tanya member aku yang sorang lagi ni.Adakah dia yang bagitahu nama n fon aku kat Encik Shauqi.Peliknya macam penting sangat kan .Amek sijil je pon.Ape2 jela En.shauqi.Kehkeh.Tapi kjp lagi kena jumpa beliau sebab dah janji.Malu la pulak.Huhu