Nuffnang Ads

Monday, 19 September 2011

each difficulty there is a RELIEF

Dah seminggu aku di bumi Gong Badak.Bermakna aku dah memulakan satu life baru sama seperti 6 sem yang dah aku lalui.terasa berat jugak kepala,muka dan semua anggota badan nak pergi kelas.Dah ada dua, tiga kelas jugak la aku dah skip without a reasonable reason.Ermmm,apa nak jadi ni SIMAASYAMIMI...
  
Tapi aku baru je terniat nak buat mende yang berfaedah malam ni.Harap-harap terlaksana jugak la impian murni yang aku nawaitu kan itu..Ehh, betul ke word yang aku guna tu.Mau tak nanges cikgu-cikgu BM kat seantero dunia.Lepas tulis blog ni aku harap aku boleh ubah hidup aku daripada tak berguna langsung pada yang lebih berguna sikit.Sikit??Erm, sikit pon jadila..

No comments:

Post a Comment

Little kiss