Nuffnang Ads

Friday, 23 September 2011

K.H.A.M.I.S

 Tiba-tiba je nak tulis pasal kejadian semalam yang dah berlalu 2 jam 2 minit.

Di bawah tentatif progran program pada hari tersebut:

Khamis,22 Sept 2011

7.15 - pendaftaran pelajar di foyer fpe

8.00 - majlis bermula

8.30 - minum pagi

9.00 - program mentor mentee

10.30 - thn 1 masuk dlm auditorium utk taklimat dgn Dr hafizah 


thn 2,3,4 di foyer taklimat bersama mr jaya kumar

11.30 - thn 4 msuk dlm audi utk taklimat LI bwrsama Dr hafizah

thn 1,2,3 di foyer fpe utk ambil gmbr kelas

1.00 - makan


 Tapi pukul 9.00 pagi baru aku bangun.Siap punya siap pukul 10 lebih jugak la baru nak gerak dari rumah sewa ke kampus.Pompuan kan memang lain mcm sikit kalau  bersiap.nampaknye banyak mende jugak la aku ter'missed' untuk program semalam. Tapi matlamat aku satu je nak pergi program tu.Aku nak dengar taklimat pasal LI. Boleh dikira masa depan aku untuk semester tahun depan. Takut jugak la bila fikir pasal internship ni.Banyak mende kena buat kot. Salah gaya tak boleh la aku nak internship.
 Lepas taklimat dengan excited nya aku dan Sena nak turun makan kat bawah.Tak tahu la pulak sampai kena beratur panjang.Terus mood kitorang hilang selera nak makan.Kitorang pun bercita-cita setinggi Bukit Tunggal nak makan McD kt terminal bas sebbab kitorang plan nak balik after program tu.
 Boyfren Sena dah janji nak hantar kitorang kat terminal (maybe Zack aka bf sena nak hantar sena je kot )hehe.Lambat pulak dia sampai nak ambik kitorang kat rumah.Adoi.Sampai je kat Terminal, bas dah get ready nak gerak.Dengan perut laparnye terpaksa la naik bas dengan perut lapar.Nasib baiklah semangat nak balik rumah tu ada.Kalau tak mau  mati kebulur aku dalam bas tu.
Papepon,berjaya jugak aku balik rumah.Apa lagi qada makan la bila sampai rumah.


p/s:  thank you zack and Kamarul coz hantar     kitorang tadi

No comments:

Post a Comment

Little kiss