Nuffnang Ads

Sunday, 25 September 2011

L.E.L.A.K.I.

Kenapa susah sangat nak jumpa lelaki yang betul-betul serasi dengan aku? Selalu je jumpa dengan lelaki yang mudah sangat cakap sayang dan cinta aku. Pelik kalau baru kenal dah mintak couple. Macam main game je. Nak terima tu senang tapi boleh bertahan lama ke? Yang paling menyampah baru kenal tak sampai seminggu dah ajak couple. Aku tahu mesti ramai je yang okay tapi nasib aku malng sikit. Asyik jumpa yang satu spesies yang sama perangai dan skill mengayat. Aku still tertunggu - tunggu someone yang boleh aku terima dia seadanya. Huhu..
Bila mengadu kat ibu. Mesti ibu cakap, tak payah risau, muda lagi kan. Betul je apa yang ibu cakap tapi kadang-kadang teringin jugak kan? Aku takde adik beradik perempuan yang sebaya nak mengadu nasib aku ni. So, kadang-kadang ibu la kena dengar luahan perasaan aku ni. Nasib baik ibu sporting. Ada jugak la tempat aku nak story pasal love story aku yang malang ni..

No comments:

Post a Comment

Little kiss