Nuffnang Ads

Friday, 2 January 2015

Apa yang perlu ada dalam perhubungan ?

Speechless bila ada orang  cakap muka kita ada iras dengan partner kita. Keh keh keh.

Mula lah rasa nak ambik kepala partner letak sebelah kepala lepastu mengadap cermin. keh keh keh

Orang tua tua pernah cakap muka ada iras dengan partner, panjang jodoh. Wallahualam

Simaasyamimi + Hafizi = Ada iras ke ? Haha. Ada jugak la orang gitau ada iras.

Tak percaya sangat sebab bimbang sekadar nak ambik hati. keh keh keh

Tapi tak kisah la muka sama ke, muka cantik ke, muka handsome ke, muka suam suam kuku kaki ke, yang penting trust each other dan ikhlas serta jujur dalam hubungan.

Cinta semata mata tak kemana.  Cinta akan hilang begitu sahaja disebabkan hilang kepercayaan, tak ikhlas (tak cukup ikhlas) dan tak jujur.

Betul tak iols cakap ni? Sila angguk (arahan).

Walaupun bukannya pakar sangat bab bercinta ni tetapi ikut pengalaman sendiri dan orang orang sekeliling, inilah antara penguat kaih sayang dalam hubungan.

Next entry nak story pasal lelaki pulak. Apa yang lelaki tak suka. Bajet bajet expert sangat keh keh keh.




Sama ke idoksss? Haha. Give ur comment please! Haha padahal muka Hafizi sipi sipi je Kah kah kah.

Okay, lah bye bye.


--------------------------------------------------------------------------------------------------

BIG PROMOTION JANUARY 2015 SHAKLEE


3 item kali ni Shaklee punya promosi. Gila tak gila hikhikhik.

Harga berganda ganda murah terutama Vivix. :)

Jom membeli belah bersama saya.

Whatsapp
013-9185868

Facebook
simaasyamimi

2 comments:

  1. Betul tu..kepercayaan dan komunikasi berkesan plg penting...hehehe
    danishdamiadaris.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kan sis. aah komunikasi pon betul.

      Delete

Little kiss