Nuffnang Ads

Friday, 30 January 2015

Creampuff delicious

Assalamualaikum.
Di hari Jumaat ni banyakkan amalan sunat hari Jumaat.
Paling simple dan praktikal adalah mandi sunat , dan memotong kuku.
Yang lainnya spend time sikit untuk bacaan surah alKahfi. Peringatan untuk iri sendiri dan juga semua lapisan masyarakat. :D

Okay entri kali ini berkenaan dengan tepung kek,kuih dan roti seperti sebelumnya jugak. Tetapi one by one dan lebih detail. Tepung terlajak laris sudah semestinya Tepung segera creampuff bersemboi 800 gram.

Dapat feedback daripada customer memang crampuff ni senang sangat nak buat. Dan cream castard yang dah disediakan dalam packaging tu memang sangat best. Saya tahu ramai rakyat Malaysia ini suka makan creampuff. Saya salah seorang. Cuma tak semuanya menepati citarasa.

Jadi korang dengan mudahnya boleh menikmati creampuff yang korang buat sendiri dengan jayanya. Sedap pulak tu. Satu packet boleh hasilkan 100 biji creampuff. So boleh makan puas puas.

Harga RM14 sepeket.


2 comments:

Little kiss