Nuffnang Ads

Friday, 11 July 2014

CINCH SHAKE MIX SHAKLEE

Assalamualaikum.
Hai korang ! Saya nak share tentang chinch shake shaklee. Pernah dengar tak? Pernah tau tak supplement ni? Kalau pernah dengar tapi tak tahu apa fungsinya ataupon memang tak pernah wajib baca ni tau.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinch shake ni adalah minuman yang enak dan berzat dimana ia membantu  memelihara otot yang penting dalam tubuh. Dan menjadikan korang rasa sentiasa kenyang sekaligus menurunkan berat badan anda! Seronok kan???
Terdiri daripada 3 perisa >>> chocolate
                                         >>> cafe Latte
                                            >>> vanilla

Wah dengar perisa pon dah rasa tergugat kan? Belum minum lagi tu.
Ia mengandungi Leucine yang membantu menghilangkan lemak tetapi pada masa yang sama memelihara otot anda. Jadi, tak timbul isu kulit menggelebeh lagi akibat diet/ penurunan berat badan.

                   ^^^ Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee


>>> memelihara otot dari rosak dan menyimpan otot sedia ada
>>> membakar lemak yang tidak diingini
>>> makanan segera untuk mereka yang aktif
>>> tinggi kandungan serat dan memeberi rasa kenyang
>>> mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara kesihatan





Untuk keterangan lanjut boleh sms/whatsapp sahaja ke no 0139185868 >>> cmaasyamimi
fb: https://www.facebook.com/simaasyamimi.yusuf

                        atau

Untuk lagi mudah dan pantas, korang boleh terus order melalui web rasmi shaklee dimana korang isi sahaja form yang diminta dan terus buat pembayaran kepada shaklee.


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=2738872947fd92209325d76e3f4b6f12


No comments:

Post a Comment

Little kiss