Nuffnang Ads

Friday, 10 January 2014

PRODUK SLIMMING SHAKLEE






Hai korang .

Entry kali ini saya nak share tentang produk slimming dari Shaklee. Ada yang cakap lambat la guna vitamin shaklee ni bla bla bla. Kena faham kan bahawa produk shaklee ni bukan dibuat daripada bahan kimia. Ia bertindak secara semulajadi dibantu oleh gaya pemakan dan gaya hidup. Air secukupnya perlu untuk badan sekurang kurangnya 2-3 liter. Dan hasilnya superbjika diamalkan secara konsisten. Jangan mudah terpedaya dengan produk yang sennag sangat nak kurus tu. Tapi terpulang pada korang la kan? Saya suggest yang terbaik

Jom tengok gambar .Senang faham sikit.


Add caption


Bakar lemak boleh consume >>> LECITHIN @ OMEGA GUARD (untuk lebih tindakbalas boleh consume OMEGA GUARD)

Buang segala toksin dlam badan consume>>> HERB-LAX @ ALFAFA

Membina protein consume guna >>>ESP @ CINCH SHAKE yang mempunya 4 perisa (TEA MIX,CAFE LATTE,CHOC,VANILLA)


Biasanya customer akan pilih untuk consume Lecithin plus alfafa atau Omega guard plus alfafa.

Shaklee ni produk dia flexible and affordable. Saya boleh consult korang yg mana patot korang ambik bersesuaian dgn bajet korang.

Paling bajet consume Lecithin dan Alfafa (dibawah harga RM100).
Berbaloi baloi bukan.

Untuk hasil yang kebabom boleh ambik Lecithin plus omega.

>>>Lecithin bertindak sebagai pembasmi lemak semasa kita makan manakala 

>>> Omega Guard bertindak sebagai pembakar lemak yg sedia ada/termendap. Nampak bukan sekalian alam.

Untuk harga runcit bagi Lecithin RM 52.50,    Omega Guard  RM 136.00,   



WHATSAPP : 0139185868 cmaasyamimi










No comments:

Post a Comment

Little kiss