Nuffnang Ads

Friday, 5 September 2014

7 RAMUAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE

ASSALAMUALAIKUM.
Entry kali seperti dijanjikan berkaitan ramuan collagen powder shaklee. Korang boleh buka mata mengapa collagen powder ni kegilaan ramai. Tak hairanlah promosi macam ni ramai yang cop walaupun harganya agak mahal daripada collagen yang berada dipasaran. Apa orang kata alah membeli menang memakai. Betul ke tu? Hihi. Okay jom tengok ramuan ramuannya.

1. Kolagen dari sisik IKAN MERAH 


Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.


2. Ekstrak biji Camellia Japonica 


Biji Camellia japonica terdiri daripada asid oleik, satu emolien dan pelembab kulit yang hebat, dan isoflavon, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas

3. Ekstrak Pfaffia 


Pfaffia yang juga dikenali sebagai ginseng Brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camillia Japonica, membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic. Dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak, asid hyarulonic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembab, dan licin. 
4. Elastin dari Kolagen Ikan 


Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kuat ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastik 
5. Vitamin C dan Vitamin B 


Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita.
Vitamin B turut serta dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protein untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen didalam sel

6. Ekstrak kekerang 


Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting didalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.
7. Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

7 ramuan collagen powder shaklee. Setiap satunya ada perkaitan antara satu sama lain. Tak hairan la belum habis sekotak pon dah nampak kesan. Hebatnya penangan collagen podwer shaklee. I loikeeee .


Untuk order boleh sms/whatsapp 0139185868 mimi
https://www.facebook.com/simaasyamimi.yusuf
http://www.healthshaklee.com.my/

No comments:

Post a Comment

Little kiss