Nuffnang Ads

Friday, 5 September 2014

COLLAGEN POWDER SHAKLEE. PROMOSI SEPT BUY 6 FREE 1

ASSALAMUALAIKUM SEMUA.
  
Dah tau ke belum promosi apa bulan September 2014? Mai nak habaq ! Bulan ni ada DOUBLE PROMOTION dari SHAKLEE. PROMOSI COLLAGEN POWDER BUY6FREE1 & MEALSHAKES BUY3FREE1.
Saya nak cerita pasal collagen powder dulu untuk entry kali ni. Sebelum tu nak tanya kenapa kita perlukan kolagen? 
Badan manusia merangkumi hampir 30% protein yang didapati hampir keseluruhan badan terutama pada bahagian tulang, ligamen & tendon. Kolagen berkurang kerana faktor faktor berikut:

1) terdedah kepada cahaya matahari terik
2) udara tercemar
3) faktor usia

Kesan kesan penurunan kolagen yang menyebabkan penuaan adalah seperti berikut:

- kulit kusam
- tak bermaya
- tiada seri
- kulit kedut dan mula kendur
- pigmentasi kulit
- cepat letih dan lesu
- sakit badan dan sendi
- mudah lupa
- kurang penglihatan


tumit pecah

kulit kusam

kulit jerawat


Dengan collagen powder shaklee ni korang boleh mengatasi masalah kat atas tu. Walaupun agak mahal berbanding collagen biasa tetapi collagen ni sangat berkualiti tinggi yang dirumus khas untuk kulit . So korang kena pandai pandai la pilih untuk kecantikan yang luar dan dalam yang terbaik. 
Tunggu next entry saya story ramuan dalam collagen powder ni.
Dan harus diingat bulan September ni bulan promosi collagen powder so cepatlah grab. Biladah promosi memang harga jauh lebih murah. Saya pon tak ketinggalan. Sebab teruja dengan ramuan yang ada dalam kolagen ni. Hihi. Tunggu next entry ye korang :) 

Contact saya di fb https://www.facebook.com/simaasyamimi.yusuf
http://www.healthshaklee.com.my/
 sms/whatsapp : 0139185868 mimi


 
collagen powder






No comments:

Post a Comment

Little kiss