Nuffnang Ads

Wednesday, 5 October 2011

Im adore Johan Asari. Start minat dia masa program hari raya kat MHI.Dia jadi guest haritu.Sweet sangat dengan rambut yang dah panjang dan ala ala sopan dan lelaki melayu terakhir.Handsome? Tak kot.But he is so so so sweet.He can acting like superstar.Am I right?Betul la kan .kalau tak takkan sekejap dah naik.Dapat jadi hero lagi.#cintaelysa.Tak boleh tengok dia.Excited.Kalau jumpa rasa nak peluk je.(berani ke cmaa?)hehe.

 b






Gila plus meroyan aku follow dia kat twitter.Ofkos la dia tak follow aku balik kan.Tapi aku selalu mention nama dia.Hopefully dia reply.Kalau dia reply sengih sorang sorang.Ntah pape kan?Tapi nak buat macam mana dah minat.Sape suruh dia jadi artis kan.

No comments:

Post a Comment

Little kiss