Nuffnang Ads

Wednesday, 26 October 2011

Suasana.Lagu.

Korang pernah tak bila dengar lagu , korang teringat/ terflashback peristiwa yang lepas-lepas?


Aku memang banyak kot. Macam lagu Siti Sarah,Kesetiaan- aku ingat masa tu aku form 1.Baru masuk hostel.Ehem. takde kaitan cinta la dengan lagu tu.Just ingat suasana baru masuk hostel.Senior dorm aku suka nyanyi lagu tu.


Tentang seseorang-ntah lupa sape nyanyi.Penyanyi indonesia.Lagu dalam movie Ada Apa Dengan Cinta.Aku ingat lagu ni aku and kawan-kawan aku suka nyanyi.Banyak kejadian berlaku.Ada happy.Ada sedih.


Biarlah Rahsia-Siti Nurhaliza.Masa form 5.


Banyak lagi lagu-lagu yang buat aku ingat masa dulu-dulu.Tak ingat bila nak listkan.Bila tiba-tiba dengar lagu baru ingat peristiwa apa yang berlaku.Faham tak ayat ni?Tak faham,ignore je.
















So, layannnn

No comments:

Post a Comment

Little kiss