Nuffnang Ads

Friday, 14 October 2011

LEE SUNG GI or MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO


Comel kan? Sape setuju angguk kepala.Kalau tak setuju,lantak korang    la kan.Sape-sape yang layan korean drama mesti kenal sape dia 

jejaka sweet ni kan . My Lee Sung Gi. Rasa macam nak cubit je masa tengok drama My Girlfriend is A Gumiho .Kalau boleh la kan?

Due to that drama, aku boleh nyanyi lagu korea.Biar la tak berapa nak betul pun pronounce nya kan.At least, aku boleh nyanyi macam konon-kononnya aku expert la bahasa korea.Haha.

Tapi aku tak la fanatic kat dia ni.Time tengah layan drama tu je kot.Sampai jd DP aku kat fb.Hehe.Sebab aku ni bukan nye suka download drama or movie.Aku transfer dari hard disk orang je.Lambat la kan nak download-download ni.Leceh.That's why aku tak boleh nak minat dia lebih-lebih.Takde inisiatif untuk cari sendiri.

Actually,aku tak tahu nak story pasal dia or pasal drama dia.Tapi better story pasal drama dia kan.Sebab aku minat dia sebab drama My       Girlfriend is a Gumiho kan.  Sape-sape yang tak tengok lagi,baik korang tengok.Best giler.Sampai power spek pun naik.(Sebab dok ngadap laptop je.Selagi tak habis,selagi tu aku layan.haha.)

Cite dia kan pasal seorang pompuan yang sebenarnya haiwan spesis gumiho.Gumiho ni lebih kurang macam musang or serigala kot.Ntah aku pun tak sure.Google sendiri okay? Lee Sung Gee yang jadi Dae Wong dalam drama ni la yang jadi boifren gumiho at last.Excited tak dengar aku cerita.Haha.Tengok sendiri la ye.Tak rugi.Best sangat.Lagu-lagu dalam tu pun best.OST paling best.   
                                                                                                

6 comments:

  1. the most 'buruk' hero i've ever seen..wak spoiled mood ak tgk citer tuh..hahahaha

    ReplyDelete
  2. zilla gilo.tadop taste.gere aku.

    ReplyDelete
  3. mu la hok xdop taste nyo..muko po jepuk pise gitu pn nk cubit..hahah

    ReplyDelete
  4. jepuk pise aku kiut.jeput pise mu wat xbrapo nak naik.ni aku nak wat entry pasal graduan bernama nor azila mohamed ni

    ReplyDelete
  5. weh bengon la..mu tu g baco buku lg molek

    ReplyDelete
  6. aku baco doh buku.pagi lagi.hebat dok aku haha..

    ReplyDelete

Little kiss