Nuffnang Ads

Thursday, 29 December 2011

Aku bajet cantik? Oh no!

Assalamualaikum. Hai.


Today I am wake up early. Amazing. It s something weird, very unusual and  absolutely mysterious.Haha.
Btw, congrats to me !


Sebelum aku tidur 2 pagi tadi, aku ada satu azam baru. Guess what? Nak cantik wakaka. Cepat muntah hijau sekarang. Tak kisah la apa korang nak cakap kan. Yang penting tu azam baru aku.Never have a dream like this , I guess. Azam aku yang dah lapuk of course la belajar bersungguh sungguh untuk mencapai kejayaan. But until now, I dont know where's my belajar and pretty sure I never found my kejayaan , right.Huhu sungguh sadis.


Nak tahu kenapa aku ada azam camtu? Yesterday, I saw a handsome guy .Looks like a syariah law student. Pandai2 je aku kan. Dah la cakap orang tu ambik law.Ada pulak syariah kat depan. Hehe. Tapi aku takde la nak aim dia sbg mangsa aku kan. Pernah ke aku lelaki jadi mangsa?Gila kalau pernah. Simaa jangan perasan dan bajet hot okay. Tapi tak kisah la aku nak jugak. 


Aku ade text my bff pasal impian aku menjadi kenyataan ni. Rupa-rupanya dia lagi excited impian 'Aku mahu kurus'. Tapi fikir2 balik lagi senang dari angan angan aku ni. Nak kurus silalah diet.Nak cantik silalah botox? Opsss.It 's crazy thing, right! No ! no! So, aku kena cari inisiatif lain supaya anggun dan cantik. Okay, fikir sekarang. Kbye !



No comments:

Post a Comment

Little kiss