Nuffnang Ads

Monday, 26 December 2011

Mood study teramat :current song (California King Bed)

Assalamualaikum. Hai.


Sebelum sambung menelaah conteng jap kat blog buruk ni.Hee.


Actually tadi dah dalam mood study.Tapi tetibe je group mate call yang aku salah buat soalan.Rupa2nya aku dah menjawab soalan yang dia kena buat. Terpaksa la aku buat balik kan.Nasib sikit je kena betulkan.Tersalah dan terlebih explanation.Lain kali baca soalan betul betul ye.


Sebenarnya stress jugak sem ni.Dahla banyak group assigment.Kena buat pulak projek. Tu semua masuk dalam carry mark.So tanak ke nak kena buat betul betul la kan. Sem ni jugak aku cipta sejarah jarang balik rumah.Boleh dikira dengan jari tangan je tak payah termasuk kaki mahupon guna kalkulator.Tu pon sebelah tangan je kot. Jauh sangat ke rumah? 2jam setengah je kot. Sampai parent aku naik pelik dan selalu tanya nape aku tak balik.


Adoi nak balik camne ibu abah kalau dah assignment bertimbun timbun.Mane nak fikir pasal test, midterm , presentation. Sekarang pon dah penat terkejar kejar nak siapkan assignment. 3 report kena hantar sebelum final 30 Disember .After final ada satu lagi presentation. 30 Disember kena hantar 3 report dan satu presentation.Malamnya ada test UBS .Final just around the corner.Kelam kabut nak setel mana satu.That's why, aku tanak balik.Kalau balik rasa rugi sangat. 2jam setengah atas bas komfem tido.Kalau tak tidor pon takkan nak study kot atas bas.Macam tak pernah di buat dek orang.


So. aku sangat sangat la bersabar dan terpaksa bertabah untuk tak balik rumah. Dari awal sem lagi  aku dah mind set tanak asyik balik rumah.Sebab first week semester 7 pon dah ade assigment.Amek kau .Memang aku dah prepare fizikal dan mental untuk menghadapi sem ni.Walaupon selalu juga tewas.


Okay la .Nak sambung menelaah dan mengulangkaji pelajaran dulu yea. Dah panjang melalut ni. Kan dah buang masa yang teramat. Sebelum korang cabut dari blog aku ni.Sila dengar lagu dibawah. Current and latest favourite song aku .California King Bed.


1 comment:

  1. ILMU ADALAH HARTA KEPADA SI MISKIN , ADALAH KEHORMATANBAGI SI KAYA , ADALAH KENANGAN DI HARI TUA .

    USAHA + TAWAKKAL + DOA = KEJAYAAN DAN KEREDHAAN ALLAH

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    tip Spray paint motorsikal

    ReplyDelete

Little kiss