Nuffnang Ads

Tuesday, 20 December 2011

The most awesome man ever.Chris * Ariff

Assalamualaikum. Hai.


Chris Medina ni salah sorang contestant American Idol. Ada cerita sedih pasal beliau yang boleh buat semua orang touching. Aku  pon boleh sentap. Pada hari dia nak perform ,cik tunang ( tunang Medina) datang untuk bg support tapi malang tak berbau cik tunang accident. Kesannya, cik tunang mengalami kecederaan otak dan separuh lumpuh.sungguh tragis. Tapi lagi tragis bila si Medina ni sanggup jaga cik tunang sampai sekarang. You're the most awesome man, Chris Medina! Dia diber peluang release satu single .Lagu tentang kisah diorang. 







Sedih kan? Masih ada kah laki seperti dia.Maybe satu dalam seribu.Takpon seribu dalam sejuta. I wish I can get one like him




Ni satu lagi story yang latest pasal laki yang tak pernah give up untuk dapatkan sorang pompuan yang disukai.Bukan stakat nak buat girlfriend tapi untuk dibuat isteri.Wow!!! Nak sorang camni.Okay korang tengok je la video kat bawah.Kat situ terjawab soalan yang bermain di fikiran korang sekarang ni....








Kisah dorang pon buat aku touching jugak.Susah kot nak dapat laki camni.Kire untung gila Dena Bahrin tu.
Nak sorang yang macam ni.Plissssssssssssss...

No comments:

Post a Comment

Little kiss