Nuffnang Ads

Thursday, 22 December 2011

Virus Facebook

Assalamualaikum. Hai.


Aku terpaksa deactivated account facebook sebab kena virus. Salahkan tangan yang gatal click satu link atau salahkan akal yang tak berapa nak guna. Adoyaiii.


Aku deactivated sebab dapat mesej dari sorang friend yang cakap asal aku menyemak kat wall dia.Panas doh!Tapi aku deactivated sebab kesian kat semua friend aku kat facebook tu sebab nanti wall dorang dipenuhi post dari aku. Aku nak tulis status pon tak boleh. Facebook tu cakap aku di block selama 2 hari ataupun lebih. 
So, I've decided to deactivated my facebook account. Menyampah aku.





No comments:

Post a Comment

Little kiss