Nuffnang Ads

Friday, 23 December 2011

Membasmi Facebook Oh Yeah!

Assalamualaikum. Hai.


Usaha aku membasmi kuman di account facebook aku akhirnya berjaya. Gile punye kuman.Penat aku buat account baru.Rupe2nye boleh je delete post2 yang tak berguna tu.Tapi take time la sebab banyak sangat.


Moral of the story, jangan suke hati nak click link yang tak sepatutnya.Nanti jadi macam aku semalam.Terasa diri ini dianiaya pulakssss.Haha.Okaylah ye Boring sangat sampai Facebook dah boleh guna balik pon kecoh kat belog.


K, babai ;)

No comments:

Post a Comment

Little kiss