Nuffnang Ads

Wednesday, 28 December 2011

Assalamualaikum.Hai.


Harini hari paling memenatkan.Yeke? Emm macam hari hari je penat. But seriously, tak suka harini.Dahla semalam tidur lewat.Harini kena bangun awal sebab ada Audit express Workshop.Sedar tak this week is study week.Kenapa la ada workshop tengah orang busy nak prepare for final yr exam.Urghhh. Semalam dah la ada kls ganti kena present pulak tu. Hari ni satu hari ada workshop.Esok dah test .Ape aku nak jawab.Guna software bagai. 


Study pon belum lagi malam ni.Cana la nak score final nanti. Salah aku yang malas atau salah aktiviti yang sangat banyak.Tak sabar nak setel everything .


Kaki aku pon dah okay sikit skrg.Dah tak payah jalan macam OKU. Syukur Alhamdulillah.Dah tak sedih lagi.Tapi semakin stress.


Okaylah.Aku perlu study.Kbye.

No comments:

Post a Comment

Little kiss